Nadat Gert-Jan van den Ende het boekje overhandigd heeft gekregen als Bobbie van Ernst Bobbie en de rest, is het contact gebleven. Gert-Jan heeft voor het Kleischip een nieuwe tune gemaakt.

SPEURTOCHT
Scheveningen-dorp

speuren-strand-museum

In de ban van de Tijdgeest op Scheveningen
Kapitein Liekie wordt gevangen gehouden op de zolder van de Tijdgeest. Eindelijk heeft hij iemand gevonden die alles wil weten over zijn oude vissersdorp. Maar als jij alle vragen hebt beantwoord vind je de letters van de spreuk waarmee je kapitein Liekie kunt bevrijden.

In de zomervakantie kun je de speurtocht onder leiding van de schrijfster, kapitein Liekie, lopen:

donderdag 8 juli van 10.00 tot 12.00 uur

vrijdag 13 augustus van 10.00 tot 12.00 uur

opgeven via: info@kleischip.nl

€ 2,- p/p met vakantiepas , normaal € 3,-

Maximaal 20 personen.

Met name geschikt voor kinderen van 6+

In 2009 werd de speurtocht overhandigd aan Bobbie (van Ernst, Bobbie en de rest) en Frits Huffnagel, wethouder van Den Haag. Samen met de kinderen, hun ouders, kapitein Liekie en de Tijdgeest met zijn geliefde Johanna, liep Bobbie een gedeelte van de speurtocht mee. Bobbie vindt het een top-speurtocht en wie weet jij ook!

De speurtocht is onder andere verkrijgbaar bij Muzee Scheveningen voor € 1,50. Met de vakantiepas is het boekje gratis op te halen.

Speurtocht Zuiderpark

kijk op

Zuiderpark

Wilt u informatie over het begeleiden van de speurtocht door kapitein Liekie of de bijbehorende voorstelling? Stuur een mail naar flessenpost en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De speurtocht is tot stand gekomen in samenwerking met Muzee Scheveningen en Stichting Centrum Scheveningen-dorp en is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag.